Stikkord

, ,

Jeg vil veldig mye på en gang. Jeg vil at bloggen min skal bli lest av mange mennesker. Jeg vil at noen skal ringe meg og si at jeg kan jobbe hos dem, fordi jeg er bra nok selv uten utdannelse. Jeg har en plan for at bloggen i det minste kan bli en slags CV, som jeg kan vise fram, og dermed så jobber jeg i tankene med alternativer jeg kan gjøre på bloggen. Jeg bør ta noen enkle oppstilte bilder av meg sjøl, som er litt kunstneriske og litt artige, som jeg kan ha som header, og på en «Om meg» side. Jeg vil også gå ut «der» og få meg en deltidsjobb, hvor jeg  kan lære. Og bygge nettverk. Og forandre samfunnet. Og erobre verden! Jeg vil alt dette på en gang. Men, siden jeg sitter her i hostetåka (mye det samme som ammetåke, bare utløst av hosting), og en smule feber, så føler jeg meg innaktiv og utålmodig. Og, det er jo ikke bare til å gjøre alle disse tingene med en gang feberen letter heller. Jeg må finne ut hvor jeg skal begynne. Hvordan jeg skal begynne.

En tanke jeg har sansen for er å lage en serie med portrettintervjuer av helt vanlige, men samtidig interresante personer. Noen som gjør noe for lokalmiljøet sitt, og samtidig er like vanlig og ordinær som meg. Kanskje jeg skal begynne her på danmarksplass. Høre litt rundt om det er noen mer enn andre som bidrar til lokalmiljøet her. Noen som betyr eller har betydd noe på et hverdagslig plan. Fordi enhver person har et helt levd liv bak seg, og det kan være like fint og eventyrlig selv om personen ikke har vært kjendis. Så, jeg tenkte å leite etter historier her i Bergen. (Tips taes imot med takk!)

 

Reklamer