Stikkord

, ,

Det er så deilig å bli trodd på. Det er så deilig når noen sier «Helle, jeg har trodd på deg siden første gang jeg traff deg!». Og ekstra deilig er det når dette mennesket jobber på NAV, og har medbestmelsesrett over økonomi og framtid. Så, når dette mennesket i første møte post-sykepleieambisjoner, støtter meg hundreprosent, og fort har kontaktet de menneskene hun trenger å konsultere, og sammen med meg rekker hendene i været når det viser seg at ting går min vei, ja, da blir jeg glad!

Så, planen nå er å sette seg inn i privatist og øke-poeng satsinga. Hvilke fag kan jeg ta som helt ensom privatist, og hvilke kan jeg ta på «katten» -Bergen katedralskole- under voksenopplæring. (Alltid hatt lyst til å gå på en katedralskole!). Etter det så går veien til Journalistlinja på UiB!! Om ingenting helt uforutsett skjer, så er jeg på plass der høsten `14.

Jeg er på vei. Og, det er bedre seint enn aldri!

Reklamer