Stikkord

, ,

Tolv timers arbeidsdager hele uka som har gått. Har vært produksjonsassisten på Immaturus sin fantastiske oppsettning av Pêr Lagerkvist`»Den usynlige». Stikkord er 700 liter jord på scena (minst), og 58 stoler vi har henta fra fjerne og nære for å få en stuefølelse. Alt gikk i boks og er mange gode tilbakemeldinger.

Jeg har vel lova dere å aldri ha dagens outfit, så jeg skal la være å poste et bilde, men dere skal få en beskrivelse: En flekkete grå singlet, som jeg har sovet i. En sliten pysjbukse. Den er rødrosa rutete og snart et hull i baken, så den ikke fullt så sexye boksern jeg har valgt for annledningen snart får litt dagslys.  Håret er uvaska, og mulig jeg har noe sminke i trynet. Så, bilde skal dere få slippe, men nå er jo dette herlige fantasibilde brent fast i netthinna deres uansett! Til froskost var det pizza, type frossen first price, og trur jaggu det blir det samme til middag. (Der ja, var jeg plutselig en ernæringsblogg..) Jeg sitter å tar igjen alle seriene jeg ser på tv2sumo mens min medboer (hei Kjersti!) maler rommet sitt.  Jeg burde sikkert ha hjulpet til, men det velger jeg altså å ikke gjøre noe.

Søndag med andre ord. Spiste forresten litt smågodt til forrett før frokosten. (Sånn til dere som følger min ernæringsplan).

Mye å gjøre for tiden, og selv om jeg har mye på hjertet om både norske flagg, KrF, og mange andre ting, så rekker ikke tia til, og jeg har valgt å prioritere søvn når jeg først har vært hjemme den siste tia, og ikke blogging. Dett var dett for denne gang. Ta vare på hverandre og dere sjøl!

 

Nå har jeg registrert meg på <a href=»http://bloggurat.net/minblogg/registrere/c73315ba17b18db6f0a4e9f498122d8501c85343″>Bloggurat</a&gt;.

Reklamer