Stikkord

, , ,

Akk ja, så er tiden her igjen. Med tulleoverskrifter og innholdeløse aviser. Men hva med bloggene? Jeg tenkte å ta opp en særdeles viktig sak her i dag, med overskrift:


Sosial dumping på rosabloggene!

vidar_rosablogg

Blogging er i tiden som aldri før. Faktisk er det fler som blogger nå enn på det rosa åttitallet.  Det å blogge er for mange blitt en inntektskilde, og en kilde til å få gratis ting som man reklamerer for, uten å varsle skattemyndighetene. Internett er blitt grobunn for en helt ny generasjon med skattesnytere, og, som bloggen Bedre seint enn aldri nå eksklusivt kan avsløre – sosial dumping!

På facebook finnes det flere grupper hvor bloggere kan dele sine nye blogginnlegg – og å finne noe nytt å lese. Der kan man også spørre om hjelp – om det er noe en stakkars blogger ikke klarer sjøl. Som å lage en header. (For de uinvidde – min mor f.eks – en header er bildet/skriften øverst på siden). Tilbudene strømmer da til fra jenter – for det er stort sett jenter – som har lært å lime to bilder ved siden av hverandre, og putte noe skrift på, og som ønsker å ta penger for å gjøre dette for andre. Og det skulle da bare mangle! Har man først tilegna seg en kunnskap om å lime to bilder ved siden av hverandre og skrive oppå, så er det en selvfølge å få penger for det. Eller er det det? For det er her den sosiale dumpinga slår til! Side om side med de som ønsker noen kroner for jobber, tilbys den samme tjenesten gratis! Det dumper jo prisene på de sosiale tjenestene på de sosiale mediene! Det blir dobbelt opp med sosial dumping! (For de uinvidde – sosial dumping er ikke å bli unfrienda på facebook. Google it!)

Her skaper markedet sjøl en hel generasjon av arbeidsledige rosabloggere som snyter på skatten! Bør vi godta dette?

___________________________________________________________________

Vel, det var mitt bidrag til agurktiden, nå syns jeg et Bergens Tidene kan gi meg jobb. Eller VG. Iallefall VG !

Reklamer