Stikkord

,

Sommeren er på hell og høsten gjør straks sin entre. Høst er for mange en ny start. For de minste begynner en ny hverdag med barnehage, og for de litt større; skolestart. Nye studenter har de siste ukene kommet i flokk til studentbyene – hvor de fleste bor uten foreldre for første gang. Noen begynner i ny jobb nå når høsten kommer, og mange hverdager forandrer på seg.

Forandring fryder, sier de så kjekt. Vel, kanskje er jeg skeptisk av natur, eller kanskje er det erfaring som gjør seg gjeldene når jeg ikke er helt enig. Omskrivning: Forandring kan være helt greit når man har fått tid til å venne seg til den – kanskje. For, selv om forandringen er aldri så positiv så er det skummelt. Man veit hva man har, men ikke hva man får. Og, selv om man ikke er fornøyd med det man har, så er det iallefall kjent.

Men, jeg er klar! Jeg er klar for forandringer. Jeg er klar for å ta opp fag ! Klar for å fylle dagene mine med teaterproduksjon og håndballtreninger. Med fiskemiddager og kjærestekvelder. Jeg er klar for å fortsette å være røykfri og jeg er klar til å få søvnen min helt i vater. Jeg er klar til å blogge om ting som engasjerer meg. JEG ER KLAR!!

Reklamer