Stikkord

,

I morgen blir jeg 29 år. Jeg er da i det året som kvinner drømmer om i alle årene etter det. Å være 29 må jo være det kuleste i verden, siden mange feirer det både 4 og 5 ganger.

For meg betyr bursdag også å se tilbake på året som har gått. Hvor var jeg for et år siden? Og hvor er jeg i dag? Hva har skjedd, og er det evnt bra eller dårlig? Jeg pleier å sitte ute, og røyke fire røyk på rad mens jeg filosoferer litt over dette. I år er jeg endelig kommet dithen at jeg er røykfri. Så, idet rutinen først blir gjort om på, så tenkte jeg å skrive litt rundt dette istedenfor. R Ø Y K F R I !

Det er ikke til å stikke under en stol at 20 årene mine nødvendigvis ikke har vært en dans på rosa skyer. Det er nok ikke det tiåret i livet mitt jeg kommer til å huske med et nostalgisk smil om munnen. Men, det siste året har vært et unntak, og jeg satser alt på at det siste året av noenogtyve vil fortsette med pilene pekende enda lengre opp. (og ingenting tyder på noe annet).

For et år siden så var jeg også optimistisk den niende oktober. Jeg hadde en god følelse, og den viste seg å slå til. Og, følelsen er nødvendigvis ikke noe mindre optimistiske i år. Jeg har funnet mannen i mitt liv, og jeg har så mange fantastiske venner, familie og mennesker i livet mitt. Jeg har planer for framtiden, som er realistiske og gjennomførbare. Jeg føler meg trygg, og jeg føler meg harmonisk. Og, ærlig talt så syns jeg det er verdt å være takknemlig for.

Jeg gleder meg til å bli 29 år- og jeg forventer at året skal bli så godt som ryktet skal ha det til!

 

BildeBursdagstiara!

 

Reklamer