Jeg har i en kort periode levd et veldig aktivt liv. Jeg har vært produksjonsleder for en teaterforestilling i regi av studentteateret her i Bergen. Jeg har stått på 16 timer i døgnet og sovet 4. Det har vært hektisk og gøy! Men også til tider fryktelig slitsomt. Det blei en fantastisk forestilling, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur. 🙂

Det betyr at jeg ikke har blogget så mye i det siste, og det beklager jeg ikke, fordi jeg blogger for min egen del, og jeg blogger når jeg mener noe, jeg ønsker å dele med noen. Og i det siste har jeg ikke rukket å mene så mye, men er jeg sterkere tilbake!
(Akuratt er jeg slått ut av novemberforkjølelse – lett feber, hostekuler og snørr, men det er en annen sak)

Jeg mener ting om bybanen og lille Lucia på 2 som blir nekta penger av NAV og sulter i Bergen. Jeg mener noe om luksusklærtilspedbarndebatten og jeg mener absolutt ting om at Nortugh j. blir presset ut av verdenscupen og VM av skiforbundet! Jeg mener litt om sjakk, men jeg mener særdeles lite om Tone Damlis graviditet, og at fotballfrue har reprodusert seg sjøl.

Jeg har også den siste tiden forandret litt på løpet fram mot målet, som til stadighet er å bli journalist. Istedenfor å ta den meget omdiskuterte journalistbacholoren på UiB velger jeg heller å ta en bacholor i Sammenlignende politikk. Da lærer jeg fakta om et fag, som jeg kan bruke som journalist. Så håper jeg heller å få erfaring fra studentaviser etc. Jeg har kommet fram til at det er nok en klokere vei å gå, etter å ha diskutert litt med mennesker som tilsynelatene har kunnskap om dette.

Så, da er dere oppdatert! Og, er ikke det noe å bli glad for – så veit ikke jeg.

God onsdag! Og kos dere med skiskyting, det skal iallefall jeg!

Reklamer