Stikkord

, , , , , , ,

Om en uke og en dag starter studentlivet for andre gang. (Og skikkelig, for første gang). Exphil og innføringsemner, lesesal og pensum. Og fadderuke – men å hive på meg et laken og gå på togaparty kommer ikke på tale! Jeg gleder meg masse. Og jeg gruer meg masse. Gleder meg til å lære, til å mestre og til å utvikle meg. Samtidig så gruer jeg meg til det som nå er ukjent, og litt skremmende.  ( Og til å være en eldgammel førsteårsstudent! )

Tenk om jeg ikke klarer det?

Tenk om det viser seg at jeg er stein, stokk dum?

Tenk om jeg ikke får tid til samboeren min?

Tenk om jeg ikke får tid til vennene mine?

Tenk om, tenk om, tenk om….

 

Men men, det vil nok helst gå bra! Og, jeg har brukt sommern til å kjøpe skjerf, siden jeg skal starte på Det samfunnsvitenskapelige fakultet, og gjerne ønsker å passe inn i mengden.

Sammenlignende politikk, here I come!

Helle

 

 

Ellers i sommer har jeg vært, og er, i Tønsberg, på ferie hos mor. En tur til Danmark har det blitt, og i morgen kommer min kjære også på ferie hit. Videre har jeg onsdag planer om å kline noen blomster i håret, synge og gynge, for da skal vi til Halden, og se allsang helt helt på grensen!

Reklamer