Stikkord

, ,

Her for en måneds tid tilbake hørte jeg en innmari kul sang på NRK Hordaland. Jeg fikk ikke med meg hva den het, eller hvem som spilte den, men jeg mente sangen inneholdt tekst som – bare legg deg ned å slapp av naken, chill naken, kle av deg klærna etc. Så, da var det bare å google.

Veit du hva du får når du googler setniger som det? Du får iallefall ikke sangen jeg leita etter. Så, jeg prøvde bergens-band, og brukte overdrevet lang tid på dette. Uten hell.

Lykken snudde i går, da sangen igjen fant veien til NRK Hordaland.
Snaisesangen heter sangen, og bandet kaller seg for annledningen Snais.

Det er fortsatt noen dager til sommern setter inn her mellom bakkar og berg helt vest i landet, men denne sangen gir sommerfølelse og dansefot – så da oppfører jeg meg som en skikkelig blogger for en gang skyld, og deler linken til sangen med dere:

(evnt kan du finne snaisesangen på spotify)
http://urort.p3.no/#!/Band/snais

Reklamer